Vijesti Najave i obavještenja Убрзајмо почетак обнове заједно: Грађевински одбор позива на акцију уређења дворишта Старе...

Убрзајмо почетак обнове заједно: Грађевински одбор позива на акцију уређења дворишта Старе цркве

0
Стара црква 1992. године/Фото: www.staracrkvaderventa.com

Грађевински одбор за обнову Старе цркве у Дервенти позива све људе добре воље да дођу на чишћење и уређење дворишта порушене богомоље у Српској вароши.

Акција чишћења планирана је у суботу, 14. aприла, са почетком у 7.30 часова.

Било би пожељно и корисно када би људи који се одазову позиву на акцију, понијели одређену врсту алата, који ће користити приликом чишћења лопате, мотике, велике метле, тример, колица за одвоз искрченог материјала и слично. Уколико бисмо се одазвали у што већем броју на ову акцију уређења, убрзали бисмо почетак обнове православног храма који је био изграђен још давне 1855. gодине, саопштено је из Грађевинског одбора.

Више о обнављању Старе цркве прочитајте ОВДЈЕ.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here