Vijesti Hronika Ухапшен тандем осумњичен за крађу “тешку” 20.000 марака

Ухапшен тандем осумњичен за крађу “тешку” 20.000 марака

0
Пронађен новац

Службеници Полицијске станице Дервента лишили су слободе два лица осумњичена за тешку крађу и помагање при чињењу овог дјела.

Ухапшено је лице иницијала Г.Ш. из Дервенте, због основа сумње да је извршило кривично дјело „тешка крађа“ и лице иницијала А.Б. из Дервенте, које је извршило кривично дјело „тешка крађа“ у вези са чланом 39. (помагање) Кривичног законика Републике Српске, саопштено је из Полицијске управе Добој.

За наведена лица постоји основ сумње да су у ноћи 14/15. децембра текуће године извршила провалу у породичну кућу у Дервенти, одакле су отуђила око 20.000 марака. Већи дио отуђеног новца је пронађен и биће враћен власнику.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here