Vijesti Magazin “1001 Miglia Italija” novi izazov za biciklistu Slavena Saljija

“1001 Miglia Italija” novi izazov za biciklistu Slavena Saljija

0

U okviru priprema za poznatu trku „1001 Miglia Italija“, koja ga očekuje sredinom avgusta, najaktivniji derventski biciklista Slaven Salji je odvezao „BRM brevet” u dužini od 1000 km.

Za njega je ovo još jedna u nizu ultramaratonskih vožnji, a ovoga puta ruta ga je vodila preko Posavine, Semberije i Krajine.

Ni ova, kao ni prijašnje vožnje, nije bila nimalo laka, posebno jer je sad dnevna temperatura iznad 35 stepeni. Bila je to pripremna vožnja pred odlazak u Italiju gdje ću voziti poznatu “1001 Miglia Italija”, jednu od težih voznji koja se održava u Evropi. Nadam se da ću biti spreman i da ću uspeti odvesti bez obzira na težinu i poteškoće koje ova ultramaratonska vožnja donosi, istakao je Salji.

On se zahvalio porodici koja ga podržava u njegovim vožnjama, istakao je biciklista koji je prošle godine odvezao najveći broj kilometara brevet vožnji u BiH.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here