Vijesti Hronika Osumnjičen za proizvodnju i promet kokaina

Osumnjičen za proizvodnju i promet kokaina

0

Službenici Policijske stanice Brod lišili su slobode lice inicijala A.G. iz Broda zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata u Brodu koje koristi navedeno lice, prilikom čega je pronađeno i oduzeto 18 plastičnih vrećica unutar kojih se nalazilla bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „kokain“ ukupne mase od oko 18 grama. Nad navedenim licem je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega je oko 22,20 časova otpušteno iz službenih prostorija, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv lica inicijala A.G. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here