Vijesti Kultura i obrazovanje Promovisan roman “Čuvaj me” Vesne Dedić

Promovisan roman “Čuvaj me” Vesne Dedić

0

Roman “Čuvaj me” Vesne Dedić /48/ iz Beograda jeste priča u kojoj će se prepoznati svi koji vjeruju u ljubav i koji se trude da u očima onog koga vole budu bolji od sebe samih, poručila je autor prilikom promocije knjige u Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” Derventa.

DR8A5652
Foto: Ivan Živković

Glavni junaci romana su medicinska sestra Marta i poznati hirurg Jelena, koje se susreću na dežurstvu u trenutku kada je jedna prevarena i ostavljena, a druga zanesena očekivanjem velike ljubavi, kakve su imali njeni roditelji.

Čitaoci ovog romana će u njemu prepoznati sve zaljubljene i usamljene, prevarene i ostavljene žene, svu usvojenu djecu, žene koje su se suočile sa sterilitetom muškarca kog vole, kao i one koji ne mogu da se izbore sa svojim srušenim snovima o srećnoj porodici, istaknuto je na promociji koja je održana sinoć.

Ona je naglasila da je roman od prve do posljednje strane posvećen majkama i očevima, djeci, prijateljima i onima kojima vjerujemo kada nam kažu “volim te”.

Ovo je Dedićevoj šesti roman i štampan je u 25.000 primjeraka. Osim romana “Čuvaj me”, objavila je “Zauvek u srcu” /2010/, “Sunce meni, sunce tebi” /2011/, “Ti si meni sve” /2012/, “Pola duše” /2013/ i “Zagrli me” /2014/. Dedićeva je autor emisije “Balkanskom ulicom” na Radio-televiziji Srbije.

Organizator promocije je Narodna biblioteka “Branko Radičević” iz Dervente.

SRNA

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here