Vijesti Društvo Osinja: Ponovo otvorena poslovnica “Pavlović banke”

Osinja: Ponovo otvorena poslovnica “Pavlović banke”

0

Danas je u Osinji ponovo otvorena poslovnica “Pavlović banke”. Nalazi na istoj lokaciji gdje je i ranije poslovala, u zgradi samoposluge “IG Marić”.

12805908_186605731710508_1013061368032805972_n

Radno mjesto blagajnika obavljaće Gordana Prodić, koja je u tu radila i prije zatvaranja. Poslovnica u Osinji posluje kao agencija u sastavu ekspoziture “Pavlović International Bank” u Derventi.

Njeno otvaranje ima višestruki značaj za građene Osinje i susjednih sela Pojezna, Cerani, Crnča, Drijen (dijelovi opštine Derventa), kao i za Jelanjsku, Cvrtkovce i Mitroviće (sa područja opštine Stanari).

U poslovnici će se moći obaviti sve vrste bankarskih usluga (uplate, isplate, devizna i štednja u domaćij valuti), a u ponudi su i nenamjenski i stambeni krediti, krediti za poljoprivrednike i niz drugih kreditnih proizvoda.

Direktor ekspoziture u Derventi je Siniša Mitrović, a važno je napomenuti da je otvaranju agencije u Osinji prisustovalo najuže rukovodstvo banke iz Bijeljine i Doboja.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here