Vijesti Društvo Obilježen Dan policije u Derventi

Obilježen Dan policije u Derventi

0

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježju poginulim policajcima Policijske stanice u Derventi, juče je obilježen Dan policije Republike Srpske.

Dan policije Derventa
Foto: Posavske novosti

Vijence i cvijeće su položile porodice poginulih policajaca, načelnik opštine Milorad Simić, komandir Policijske stanice Branko Grabovac i predsjednik Boračke organizacije Derventa Boro Dobrilović.

Poslije polaganja vijenaca organizovan je prijem u prostorijama Policijske stanice na kojem je komandir Grabovac rekao da je stanje u svim segmentima bezbjednosti na području opštine na zadovoljavajućem nivou. On je naveo da je policija imala podršku lokalne zajednice za brojne aktivnosti koje je realizovala.

I mališani dječijeg obdaništa “Trol” su posjetili Policijsku stanicu i pripadnicima policije čestitali njihov praznik.

derventa.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here