Vijesti Politika 25. sjednica SO Derventa: Pred odbornicima Prijedlog plana kapitalnih investicija

25. sjednica SO Derventa: Pred odbornicima Prijedlog plana kapitalnih investicija

0

Dvadeset peta sjednica Skupštine opštine Derventa održaće se u utorak, 19. marta 2019. godine, sa početkom u 10 časova. Na dnevnom redu 25. sjednice naći će se 30 tačaka.

Nakon „aktuelnog časa“, Skupština opštine Derventa razmatraće Prijedlog plana kapitalnih ulaganja opštine Derventa za 2019. godinu, Prijedlog plana korišćenja sredstava za podsticanje razvoja poljoprivrede i sela za 2019. godinu, Prijedlog programa razvoja sporta na području opštine Derventa za 2019. godinu, Prijedlog programa sanacije i održavanja lokalnih putnih pravaca na području opštine u 2019. godini, Prijedlog programa mjera za sprečavanje i suzbijanje, eliminaciju i eradikaciju zaraznih bolesti na području opštine Derventa za 2019. godinu, Prijedlog plana sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije na području opštine Derventa za 2019. godinu.

Na dnevnom redu 25. sjednice nalazi se više prijedloga odluka i Nacrt odluke o usvajanju Strategije razvoja lokalnih puteva i ulica u naselju na području opštine Derventa za period 2019.- 2025. godine, te Izvještaj o radu Skupštine opštine Derventa u 2018. godini, Izvještaj o radu stalnih radnih tijela Skupštine opštine Derventa za 2018. godinu, Izvještaj o realizaciji Programa zajedničke komunalne potrošnje u 2018. godini i Izvještaj o realizaciji Programa sanacije i održavanja lokalnih putnih pravaca na području opštine Derventa u 2018. godini.

Odbornici će na 25. sjednici razmatrati Informaciju o stanju u oblasti snabdijevanja električnom energijom te Informacije o upisu učenika i stručnoj zastupljenosti nastavnog kadra u školskoj 2018/2019. godini u četiri osnovne i dvije srednje škole na području opštine.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here