Vijesti Politika 27. sjednica SO Derventa: Odbornici o radu Opštinske uprave i prodaji nepokretnosti...

27. sjednica SO Derventa: Odbornici o radu Opštinske uprave i prodaji nepokretnosti u Novom naselju

0

Dvadeset sedma sjednica Skupštine opštine Derventa održaće se u četvrtak, 18. aprila 2019. godine, sa početkom u 10,00 časova.

Među najznačajnijim temama o kojima će odbornici raspravljati naći će se Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o određivanju matičnih područja za vođenje matičnih knjiga na području opštine Derventa, kao i izvještaji o radu Načelnika opštine i Opštinske uprave Derventa u 2018. godini, te o izvršenju Budžeta opštine Derventa za 2018. godinu.

Na sjednici će se raspravljati i o Informaciji o radu Pravobranilaštva Republike Srpske – Sjedište zamjenika u Doboju za 2018. godinu, te o prodaji petnaestak opštinskih placeva u Novom naselju putem licitacije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here