Vijesti Društvo Obilježena slava Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske

Obilježena slava Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske

3

img_4537

Pripadnici policijske stanice Derventa obilježili su 21.novembra krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Svetog Arhangela Mihaila.

Na spomen obilježju ispred Policijske stanice služen je parastos, položeni vijenci i cvijeće,zapaljene svijeće i odana počast Miomiru Ružiću, Milanu Trnjancu, Miodragu Miliću,Petru Cvjetkoviću,Milomiru Lejiću, Zoranu Đuriću, Ninku Lukiću,Nadetu Kuzmanoviću,Veseljku Lješiću i Dragi Ninkoviću,  pripadnicima Policijske stanice koji su položili živote u temelje Republike Srpske u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu.Vijence su položil porodice poginulih, komandir Policijske stanice, načelnik opštine Milorad Simić i predstavnici Boračke organizacije Dervente.
Povodom krsne slave upriličeno je osvećenje i lomljenje slavskog kolača.

Obraćajući se prisutnima za slavskom trpezom komandir Policijske stanice Branko Grabovac naglasio je da su rezultati koje, na planu lične bezbjednosti i zaštiti lične i zajedničke imovine, ostvaruje ova stanica u stalnom porastu.

“Mi ulažemo velike napore kako bi očuvali dostignuti i podigli bezbjednost na još viši nivo, a za to su nam je neophodna pomoć svih građana. I ovu priliku koristim da pozovem sve građane da sarađuju sa policijom jer samo radeći zajedno , možemo kvalitetno da se zaštitimo”, rekao je Grabovac.

Čestitke povodom slave uputio je i načelnik Simić koji je istakao značaj obavljanja policijskog posla.

“Ja vam želim mnogo sreće i uspjeha u obavljanju vašeg posla  koji je vrlo zahtjevan i odgovoran.Vi ste dio derventskog ambijenta i naravno da od vas zavisi kako se živi u Derventi.Za sada to funkcioniše prilično dobro ali to ne znači da ne bi moglo i trebalo bolje”, rekao je načelnik.

Bila je ovo prilika da se pripadnicima ove stanice, koji su otišli u penziju, uruče prigodni pokloni,u znak pažnje za doprinos koji su dali tokom svog višegodišnjeg rada

Proslavi krsne slave prisustvovali su  i poslanici u Narodnoj skupštini RS Igor Žunić i Vijeću naroda RS Milan Đukić.

derventa.ba

3 KOMENTARI

  1. Pa dobro ljudi kako vam ne dosadi. Skoro svaki dan ista ceremonija. Hljeb, popovi, rakija i moleban.
    U kojem vjeku zivimo. Dokle ce nas ovi popovi vuci za nos i prodavati nam maglu za dobre pare.
    Sta ima policija sa crkvom i svecima i sta imaju sveci sa policijom?
    Sta tu radi “gradonacelnik” i njegova “svita”. Sta sa policajcima koji nisu pravoslavci? Sta sa policajcima koji nevjeruju u ono sto popovi pricaju.
    Pa dosadno je sve to.
    Poginulima se moze odati pocast i bez popova, a ko zeli u crkvu neka tamo i ide.
    Krsna slava policije, vojske,vatrogasaca, opstine, komunalca, hotela, lovaca, ribolovaca, skole, obdanista, trgovaca, piljara, doma zdravlja, biblioteke, doma slijepih, sumara, rudara, zeljeznicara, pilota, sahista, penzionera, odjacara, redara, nezaposlenih, prostitutki, homo i heterosexualaca, razvedenih, udovica, …………………….!!!
    Postoji li krsna slava popova?
    Da i oni neku marku potrose. Pa moglo bi ali bi pozvani gosti morali da plate bar trostruko.

  2. Аххаахаахахах, Марко легендо!
    Ти си комплетан господин, а гарантујем да си бува која труне и чији се глас нигдје не чује, осим иза скривеног назива Чмарко на порталу дервенте.
    Чмарко, како то мислиш хомо? Хехехе
    Фацо, громееее, легендо.
    Ја да сам на твом мјесту, ја бих отишао у полицију и све то пријавио, и начелника, и попове, и директоре свих школа и обданишта.
    Е, Чмарко, а коју ти славу славиш?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here