Vijesti Najave i obavještenja 3. eUPSHIFT BiH: Pokažite timski rad i zaslužite sredstva za realizaciju svoje...

3. eUPSHIFT BiH: Pokažite timski rad i zaslužite sredstva za realizaciju svoje ideje

0

Rok za prijave za treći eUPSHIFT produžen je do 30. oktobra (23:59h), kako bi što više mladih ljudi imalo priliku da se prijavi i sazna za mogućnosti koje ova online radionica pruža.

UPSHIFT je online radionica nastala u UNICEF-ovoj Kancelariji za inovacije s ciljem da osposobi mlade ljude vještinama i resursima potrebnim za identifikaciju problema u lokalnim zajednicama i osmišljavanje rješenja za iste.

Prijaviti se mogu adolescenti uzrasta od 13 do 19 godina u timovima od tri do pet članova iz Banjaluke, Prnjavora, Kotor Varoši, Srbca, Gradiške, Doboja, Laktaša, Prijedora, Dervente i Mrkonjić Grada. 

Posebno se pozivaju i ohrabruju da se prijave mladi iz marginalizovanih grupa kao što su pripadnici/e romske populacije, mladi s invaliditetom, mladi bez roditeljskog staranja te mladi iz porodica niskog socioekonomskog statusa, poručuju organizatori.

Nakon izvršene selekcije, za učešće u ovim radionicama biće odabrano 10 timova koji će učestvovati na trećem eUPSHIFT-u od 6. do 13. decembra, kojeg realizuje organizacija “Genesis Project” iz Banjaluke uz finansijsku podršku Kraljevine Švedske.

Tokom eUPSHIFT radionice tim mentora će pružiti podršku učesnicima, provesti ih kroz proces analize i rješavanja problema i omogućiti da steknu nova znanja i vještine.

Na kraju radionica, timovi će svoje ideje prezentovati pred stručnim žirijem, nakon čega će žiri izabrati pet timova čija je rješenja prepoznao kao najbolja i nagraditi ih sa po 3.000 KM kako bi svoju ideju sproveli u djelo.

Sve informacije o radionici, kao i link za prijavu možete dobiti na web-stranici projekta kao i na društvenim mrežama Facebook Instagram.

PREZENTACIJE I PREKO “ZOOM” APLIKACIJE

Detaljnije o UPSHIFT-u moguće se informisati i preko “Zoom” sastanka u terminima:

28. oktobar, srijeda, u 18:00

https://us02web.zoom.us/j/85730316074?pwd=eElFMXFtdlYrNlZGbFFGUkZ3N0FLZz09

Meeting ID: 857 3031 6074
Passcode: 296238

29. oktobar, četvrtak, u 11:00

https://us02web.zoom.us/j/81663720975?pwd=Y0Z0czdsc0Nrank2UCtmdEJpZTVrZz09

Meeting ID: 816 6372 0975
Passcode: 569192

Za više informacija dostupna je i projektni asistent Nikolina Garača na broj +387 65 420 777 ili adresu e-pošte nikolina.genes[email protected].

Derventa Cafe

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here