Vijesti Politika Kolegijum SO Derventa: Na narednoj sjednici i o statusu grada

Kolegijum SO Derventa: Na narednoj sjednici i o statusu grada

0

Trideset druga sjednica Skupštine opštine Derventa održaće se 30. oktobra sa početkom u 10,00 časova a na noj će se naći i Prijedlog odluke o statusu grada, odlučeno je na zasjedanju Kolegijuma SO.

Na dnevnom redu sjednice će se, pored zapisnika sa 31. sjednice i aktuelnog časa, naći devet tačaka. Opština je pokrenula postupak dodjele statusa grada pa će se pred odbornicima naći i prijedlog ove odluke. Odbornici će razmatrati i nacrt odluke o rebalansu budžeta opštine za 2019. godinu, kao i budžet opštine za 2020. godinu, te nacrt odluke o komunalnom redu i prijedlog odluke o izradi izmjene dijela RP „Grad“.

Pred odbornicima će se naći i prijedlog o razrješenju dužnosti člana Upravnog odbora JU Centar za socijalni rad Derventa i raspisivanje konkursa za izbor i imenovanje člana vršioca dužnosti UO te prijedlog o raspisivanju ponovnog javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora ove ustanove.

Na sjednici je usvojen i zapisnik sa 28.sjednice Kolegijuma Skupštine opštine.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here