Vijesti Politika 6. Sabor SNSD-a: Osam članova derventske organizacije izabrano u Glavni odbor stranke...

6. Sabor SNSD-a: Osam članova derventske organizacije izabrano u Glavni odbor stranke – FOTO

0

Zajedno sa više od 1.200 delegata iz čitave Republike Srpske i Federacije BiH, na 6. Saboru Saveza nezavisnih socijaldemokrata odražnom u subotu u Laktašima, podršku izboru novog-starog predsjednika ove stranke Miloradu Dodiku dala su i 23 delegata OO SNSD Derventa.

Pored predsjednika, biran je i 491 član Glavnog odbora, te usvojen novi Statut stranke.

Igor Žunić kao član radnog predsjedništva

U Glavni odbor stranke izabarni su Igor Žunić, Milorad Simić, Vesna Jungić, Siniša Jeftić, Goran Jevtić, Denis Pijetlović, Maja Pjeranović i Vesna Šain. Posebno nam je zadovoljstvo jer su priznanja odana osnivačima i prvim predsjednicima opštinskih odbora, među kojima su i Kojo Bokarić i Ilija Šušić iz našeg opštinskog odbora, saopšteno je iz OO SNSD-a Derventa.

Saboru su prisustvovali njihove ekselencije ambasadori Rusije i Kine Petar Ivancov i Ji Ping, predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, predstavnik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović i mnogi drugi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here