Vijesti Društvo Stigli dragi gosti: Osnovci sa Kosova i Metohije boraviće narednih sedam dana...

Stigli dragi gosti: Osnovci sa Kosova i Metohije boraviće narednih sedam dana u Derventi – FOTO

0

Radost, osmijeh i pokoja suza radosnica pala je na sinoćnjem dočeku djece sa Kosova i Metohije. Mnoge derventske porodice svoje goste dočekali su po drugi i treći put, dok su ostali prvi put ugostiti u svojim domovima sunarodnike iz južne srpske pokrajine.

Naime, naša opština treću godinu u nizu učestvuje u projektu „Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske“, a i ovog puta porodice i učenici derventskih gradskih osnovnih škola ugostili su 48 svojih vršnjaka i 4 nastavnika iz osnovnih škola „Dositej Obradović“ iz Parteša i „Vuk Karadžić“ iz Gnjilana.

Goste sa Kosova i Metohije sinoć su u Centru za kulturu dočekali njihovi domaćini, koji će im u narednih sedam dana prirediti bezbrižan boravak.

Zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić prvi je poželio dobrodošlicu.

Nadam se da će vam boravak biti ugodan i prijatan, te da će prijateljstva i poznanstva učenika sigurno iznjedriti prava drugarstva i lijepe uspomene za cijeli život, rekao je Jeftić ovom prilikom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here