Vijesti Kultura i obrazovanje Još jedno okupljanje za kraj: Maturantima Stručne i tehničke škole uručene diplome...

Još jedno okupljanje za kraj: Maturantima Stručne i tehničke škole uručene diplome – FOTO

0

Danas je u Centru za kulturu organizovana svečanost na kojoj su za 138 učenika pet završnih razreda Stručne i tehničke škole uručenje njihove diplome.

Još jednom su istaknute zasluge 13 učenika koji su ostvarili zapažen uspjeh, te odana počast učenicima generacije i to Jeleni Kuzmanović, kod četverogodišnjih zanimanja, i Vanji Pijetlović, među zanimanjima trećeg stepena.

Svim svojim maturantima želim da prevaziđu prepreke i da budu dobri ljudi, dobri domaćini i prije svega stručnjaci u svome poslu, rekla je direktorica škole Branka Jović ovom prilikom.

Istaknuti su i maturanti Aleksandra Golubović, Nevena Delić, Zorana Nović, Rajka Teofilović, Danijela Ćorić, Maja Zorić, Bojana Kajtaz, Tina Pijetlović, Tamara Topić, Tea Stanković i Spasenić Slaven.

Iz Stručne i tehničke škole izašli su tek svršeni poslovno-pravni, trgovački i poljoprivredni tehničari, te kuvari, varioci i obrađivači metala rezanjem.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here