Vijesti Sport Derventski karatisti uspješni na takmičenju održanom u Kaknju

Derventski karatisti uspješni na takmičenju održanom u Kaknju

0

U nedelju je održan „6. Otvoreno prvenstvo klubova Kakanj 2019“ na kojem su nastupili i članovi derventskih klubova “Derventa” i “Kima”, u konkurenciji pet klubova i 220 takmičara iz BiH.Organizator takmičenja bio je klub “Rei Zenica”.

Ovaj turnir je bio odlična provjera za prestojeće svijetsko prvenstvo koje će biti održano u Beogradu polovinom novembra.

Karate klub “Derveta” ostvojio je treće mjesto u generalnom plasmanu, a posebne zahvalnice osvojili su Brković Drago i Ikić Jovana za prva mjesta u katama i borbama. U katama pojedinačno zlata su osvojili i članovi kluba Vujičić Anđela, Mihajlović Vladimir, Milinković Lana, Nikolić Lana, Nikolić Sergej, Todorović Sofija, Boltar Aleksandar, Sarić Dajana, Fejza Damir, Ratkovac Marko, Vranješ Dejan, Panzalović David, Babić Jelena, Đekić Mihajlo, srebro Vidić Đorđe, Grube Selina, Dobrić Tamara, Merdžanović Lejla, Markuljević Andreja, Ikić Đorđe, Ikić Jovana, a bronzu Babić Dragana, Pavlović Kristijan, Topalović Slaven, Martić Marija, Pavlović Anastasija, Tepić Teodora, Tepić Marija i Ilić Jelena. Najsjajnije medalje u borbama pojedinačno osvojili su Brković Drago i Ikić Jovana, srebra Đekić Mihajlo i Tepić Marija, a bronzu Vranješ Dejan, Panzalović David i Ikić Jelena.

Ostvarenim rezultatima zadovoljni su u Karate klubu “Kima”. Zlatnu medalju u katama osvojio je Balaban Nenad, a srebrne Malić Vedrana, Vetmić Adriana i Novaković Saša. Treće mjesto u katama i borbama osvojili su Vasić Ognjen i Mujanović Amar.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here