Vijesti Sport Dobojlijama komšijski derbi

Dobojlijama komšijski derbi

0

Komšijski derbi između Tekstilca i Sloge, odigran u okviru 5. kola Mtel Prve lige Republike Srpske, pripao je Dobojlijama.

Nakon prvog poluvremena reuzltat je glasio 1:1, a oba pogotka “pala” su nakon prekida. Goste je u vodstvo doveo Ristić u 20. minutu, da bi potom izjednačio Duspara na samom kraju prvog poluvremena.

Sve zanimljivo u nastavku desilo se u posljednjih desetak minuta. Sudija Lazić je u 78. minutu pokazao na “kreč” nakon prekršaja Malovića, a novopridošlog defanzivca Tekstilca poslao u svlačionicu zbog prigovora. Siguran realizator najstrože kazne bio je Mace. U 87. minuti crveni karton dobio je i Reljić, da bi u sudijskoj nadoknadi gosti iskoristili dva igrača više i golom Lukića postavili konačan rezultat. 

U narednom kolu “krojače” očekuje teško gostovanje u Prijedoru.

Mtel Prva liga RS, 5. kolo: FK Tekstilac – FK Sloga 1:3 (1:1). Gradski stadion u Derventi. Sudija Boško Lazić.

FK Tekstilac: Benjamin Čalaković, Dušan Marić, Benjamin Vugdalić, Saša Đuričić (od 83. Lj. Sarkić), Ljubiša Reljić, Miloš Perović, Mihajlo Savanović, Zlatko Duspara (od 65. Rudan), Nikola Babić, Luka Banović. Trener Mile Lazarević.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here