Vijesti Društvo Slavojka Miodanić, medicinski tehničar: Opštinska zahvalnica priznanje za dosadašnji rad

Slavojka Miodanić, medicinski tehničar: Opštinska zahvalnica priznanje za dosadašnji rad

1

Jedan od dva laureata ovogodišnje Zahvalnice opštine Derventa je medicinski tehničar Slavojka Miodanić.

Jednog od najdugovječnijih radnika derventskog Doma zdravlja kandidovala je Mjesna zajednica Čardak.

Izuzetno sam srećna i radosna zbog ovog priznanja jer je prepoznat moj trud u poslu kroz kojeg pomažem ljudima. Mi radimo tamo gdje je pomoć najviše potrebna i imamo veću odgovornost, istakla Miodanićeva.

Posljednjih mjeseci medicinski radnici se suočavaju sa brojnim izazovima. 

Mi posla uvijek imamo i moramo biti spremni na sve, a dobar primjer za to je epidemija virusa korona zbog koje sada radimo po maskama i uniformama i pod posebnom opremom, što je svakako dodatni teret, naglasila je Miodanićeva.

Slavojka je srednju Medicinsku školu završila 1983. godine, a šest godina kasnije započela je svoj radni vijek u derventskom Domu zdravlja gdje radi i dan danas. Ne čudi, s obzirom na turbulentne periode koji su uslijedili, da je bila i učesnik Odbrambeno-otađzbinskog rada u okviru 327. mtbr, da je po potrebi bila i vozač saniteta, dok je danas najbolje prepoznaju po nesebičnom doprinosu u pružanju medicinskih usluga na brojnim sportskim i drugim dešavanjima. Učesnik je brojnih akcija pomoći ugroženim kategorijama od lica sa posebnim potrebama do povratnika, kao i svih aktivnosti Crvenog krsta.

Rat je, kako kaže, prekinuo i njeno dalje usavršavanje kroz edukaciju za hemodijalizu. Od dosadašnjih priznanja ističe nagradu Doma zdravlja Derventa za odgovoran i savjestan rad u službi. 

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here