Vijesti Privreda Agroposavina farm: Nastavak projekta dodjele plastenika sa sistemom za navodnjavanje

Agroposavina farm: Nastavak projekta dodjele plastenika sa sistemom za navodnjavanje

0

Poljoprivredna zadruga Agroposavina farm sa p.o. Derventa nastavlja realizaciju IFAD projekta i u narednom periodu putem Projekta razvoja seoskog preduzetništva i poljoprivrede (READP) u periodu od 2022. do 2026. godine.

Cilj projekta je smanjenje siromaštva na selu stvaranjem boljih uslova i mogućnosti za unapređenje životnog standarda ciljnih domaćinstava čiji prihod ne prelazi 500 KM po članu domaćinstva.

Lanci vrijednosti koji će biti podržani u okviru projekta su voće, povrće, šumski plodovi, pčelarstvo, ljekobilje i u ograničenoj mjeri, mljekarstvo. Pozivamo sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače iz ciljne kategorije koji do sada nisu bili korisnici u projektu, da u Zadrugu kao lidera u projektu, dostave svoje zahtjeve za nabavku plastenika površine 100 m² sa sistemom za navodnjavanje najkasnije do 10. septembra 2022. godine, saopšteno je iz Agroposavine.

Za detaljnije informacije zainteresirani poljoprivredni proizvođači mogu se obratiti u Zadrugu svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 časova ili na telefon 053/312-090.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here