Vijesti Društvo “Agroposavina farm” organizuje kooperativnu proizvodnju krastavaca i paprika

“Agroposavina farm” organizuje kooperativnu proizvodnju krastavaca i paprika

0

Poljoprivredna zadruga „Agroposavina farm“ obavještava sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače da i u 2021. godini organizuje kooperativnu proizvodnju krastavca kornišona i paprike merinos.

Zadruga obezbjeđuje kompletan paket repromaterijala i opreme za proizvodnju, stručnu i drugu podršku u proizvodnji i siguran otkup.

Svi novi poljoprivredni proizvođači zainteresovani za proizvodnju krastavca i paprike sa područja Dervente, čiji prihod ne prelazi 500,00 KM po članu domaćinstva imaju mogućnost sufinansiranja repromaterijala za početni „Start up“ paket putem IFAD projekta „RCDP – Program razvoja ruralne konkurentnosti“ koji je namjenski planiran za smanjenje siromaštva na selu, kažu u „Agroposavini“.

Za detaljnije informacije poljoprivredni proizvođači mogu se obratiti u zadrugu svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 časova ili na telefon 053/312-090.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here