Vijesti Privreda “Agroposavina farm”: Otvoren poziv za sufinansiranje proizvodnje šljive i nabavku plastenika

“Agroposavina farm”: Otvoren poziv za sufinansiranje proizvodnje šljive i nabavku plastenika

0

Poljoprivredna zadruga „Agroposavina farm“ p.o. Derventa, u okviru IFAD projekta, u 2021. godini vrši dodatnu distribuciju i subvencionisanje sljedećih proizvodnih start UP paketa prema proizvođačima voća i povrća.

U ponudi su start UP paket za nabavku plastenika od 100 kvadrata (konstrukcija sa opremom i sistemom za navodnjavanje), start UP paket za zasad šljive na jednom dunumu i start UP paket za zasad šljive na dva dunuma.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Derventa čiji prihod ne prelazi 500,00 KM po članu domaćinstva imaju mogućnost sufinansiranja Start UP paketa putem ovog poslovnog plana koji je namjenski planiran za smanjenje siromaštva na selu. Putem ovog poslovnog plana RCDP vrši sufinansiranje 40% start paketa, a korisnik 60%. Ako je korisnik iz reda žena mlađih od 65 godina ili reda muškaraca mlađih od 35 godina RCDP projekat vrši dodatno sufinansiranje od 10%, kažu u „Agroposavini“.

Napominju da pravo na sufinansiranje imaju korisnici koji do sada nisu bili korisnici sufinansiranja start UP paketa, te da je krajnji rok za prijavu 29. septembar 2021. godine.

Zainteresovani poljoprivredni proizvođači za sve informacije mogu se obratiti u zadrugu svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 časova ili na telefone 053/312-091 i 065/000-496.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here