Vijesti Hronika Akcija tokom marta: Sankionisani i vozači nepropisno parkiranih vozila

Akcija tokom marta: Sankionisani i vozači nepropisno parkiranih vozila

0

Na području Policijske uprave Doboj tokom marta provedena je regionalna akcija kontrole nepropisno zaustavljenih ili parkiranih motornih vozila.

Kontrolisano je ukupno 1547 vozača, a zbog nepropisnog zaustavljanja ili parkiranja sankcionisano je njih 1144 ili 74 odsto.

Ovom prilikom podsjećamo vozače da je Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH propisano da vozač ne smije da zaustavi ili parkira vozilo na mjestu na kojem bi ugrožavao bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju ili predstavljao smetnju za normalno odvijanje saobraćaja ili kretnje pješaka, upozorili su iz Policijske uprave Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here