Vijesti Hronika Akcija tokom “produženog” vikenda: Svaki četvrti kontrolisani vozač isključen iz saobraćaja

Akcija tokom “produženog” vikenda: Svaki četvrti kontrolisani vozač isključen iz saobraćaja

0

Službenici Policijske uprave Doboj proveli su u periodu od 17. do 21. januara, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj, regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmjerenu na kontrolu alkoholisnosti.

Tokom navedene akcije, ukupno je kontrolisano 400 učesnika u saobraćaju.

Tom prilikom ih je 97 isključeno iz saobraćaja i to 92 zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu, tri zbog upravljanja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i dva zbog učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom opojnih droga ili psihoaktivnih lijekova. Tokom navedene akcije lišeno je slobode 14 lica, saopšteno je iz PU Doboj.

Iz PU Doboj apeluju na vozače motornih vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise, da vožnju prilagode uslovima i stanju puta, kao i vremenskim prilikama, te da nikada ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here