Vijesti Društvo Akcija “Zagrli za rijetke” i u našem gradu!

Akcija “Zagrli za rijetke” i u našem gradu!

0

Projekat “Zagrli za Ginisa, zagrli za rijetke” organizuje Savez za rijetke bolesti Republike Srpske, zajedno sa savezima Hrvatske i Srbije, čime se želi srušiti Ginisovov rekod u postavljanju fotografija u online album u vremenskom intervalu od sedam dana (od 21. do 27. febuara).

"Zagrli za rijetke" u vrtiću "Trol"
“Zagrli za rijetke” u vrtiću “Trol”

“Zagrli za rijetke” u našem gradu provodi Omladinski centar “Derbent”, a sinoćnji program u čast Eminog petog rođendana bila je prilika da se naprave prve fotografije. Akcija će se danas i sutra nastaviti u školama, a u petak u udruženju „Sunce“ i centru „Budućnost“.

– U četvrtak će, ako vrijeme dozvoli, u poslepodnevnim časovima, volonteri biti na trgovima i fotografisati se sa prolaznicima. Do sada smo prikupili oko 150 fotografija, a cilj je 500, poručuju iz “Derbenta”.

Takođe, akciju možete podržati tako što ćete napraviti fotografiju sami i poslati je na: www.hugforrare.com.

 B. N. – Derventa Cafe

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here