Vijesti Kultura i obrazovanje Aktiv žena banjalučkog SNSD-a obradovao djecu “Budućnosti” i “Sunca”

Aktiv žena banjalučkog SNSD-a obradovao djecu “Budućnosti” i “Sunca”

0

Aktiv žena Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Banjaluka danas je uručio više od 80 prazničnih paketića učenicima i korisnicima Dnevnog centra Centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budićnost”, te članovima Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama “Sunce”.

Povod posjete je sutrašnji praznika posvećen prvom srpskom prosvjetitelju Svetom Savi, a paketiće je uručila predsjednica banjalučke organizacija Nataša Radulović.

Željeli smo da na jedan human, ljudski i društven način posjetimo ovu ustanovu u Derventi i prijatno smo iznenađeni koliko stručna služba na čelu sa direktorom Popovićem ulažu sebe u rad sa djecom koja ovdje borave. Profesori i vaspitači, sa kojima sam imala prilike da razgovaram, mnogo truda ulažu da bi ovoj djeci mogli pružiti ono što je potrebno da nastave hoditi kroz život kako je njima prihvatljivo, kazala je Radulovićeva.

U ime GO SNSD Derventa na ovom lijepom gestu kojim su danas usrećili djecu koja svakodnevno zaslužuju naš najviši stepen pažnje, zahvalila im se predsjednica lokalnog odbora Mladih socijaldemokrata Maja Pjeranović.

Ovo je jedan novi oblik saradnje između AŽS Derventa i AŽS Banja Luka i sigurna sam da ćemo u narednom periodu realizovati mnogobrojne zajedničke aktivnosti. Iskoristiću ovu priliku da svim nastavnicima i učenicima čestitam školsku slavu Svetog Savu, rekla je Pjeranovićeva.

U Centru “Budućnost” trenutno se nalazi 53 učenika i korisnika Dnevnog centra, dok su ostalih 30 paketića dobili članovi “Sunca”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here