Vijesti Aktiv žena SNSD-a prikupio više od 520 knjiga za srednjoškolsku biblioteku

Aktiv žena SNSD-a prikupio više od 520 knjiga za srednjoškolsku biblioteku

0

Povodom Međunarodnog dana srednjoškolaca Aktiva žena SNSD-a organizovao je akciju tokom koje je prikupljeno više od 520 naslova, saopšteno je iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Predstavnice Aktiva žena danas su knjige prikupljene tokom akcije uručile srednjoškolskoj biblioteci, koju koriste obje derventske srednje škole.

U akciji je prikupljen veliki broj naslova, čak 523, među kojima je i jedna stara i rijetka knjiga iz 1905. godine, koja će dodatno oplemeniti srednjoškolsku biblioteku. Dio knjiga koje spadaju u školsku lektiru za osnovce, bibliotekari SŠC “Mihajlo Pupin” Derventa i Stručne i tehničke škole Derventa pokloniće osnovcima iz Osinje, u okviru projekta “Čitalići”, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here