Vijesti Politika Aktuelni čas 16. sjednice Skupštine grada Derventa – VIDEO

Aktuelni čas 16. sjednice Skupštine grada Derventa – VIDEO

0

Na 16. sjednici Skupštine grada Derventa odbornička pitanja su postavljali Mirko Zemunović (DNS), Sanja Dimitrić (PDP), Pero Đurić (SDS) i Branko Katanić (SDS).

Mirko Zemunović (DNS) postavio je pitanje da li je ograda na Novom mostu promijenjena prije nekoliko godina.

Odbornica Sanja Dimitrić (PDP) pitala je da li je neko vršio nadzor na postavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije, koliko je taj posao koštao i da li će biti rađen ponovo na adrkvatan način?

Šef kluba odbornika SDS-a Peru Đurića zanimalo je da li Odsijek za boračka pitanja ima evidenciju boraca koji sami finansiraju svoja liječenja?

Odbornik Branko Katanić (SDS) je rekao da postoje problemi prilikom korištenja usluba Biblioteke, te zatražio da se nedostaci otklone.

Zamjenik gradonačelnika Siniša Jeftić rekao je da će svi odgovori na pitanja odbornici dobiti u pismenoj formi.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here