Vijesti Politika Aktuelni čas 31. sjednice Skupštine grada Derventa – VIDEO

Aktuelni čas 31. sjednice Skupštine grada Derventa – VIDEO

1

Na Aktuelnom času 31. sjednice Skupštine grada Derventa su postavljali Branko Katanić i Željko Nagradić (SDS), Drago Simić (DNS) i Sanja Dimitrić (NF). 

Odbornik Branko Katanić pitao je da li je Odjeljenje za inspekcije provjeravalo kvalitetu vode koja je bila zamućena prethodnih dana i kakvi su rezultati.

Načelnica inspekcije Đurđa Pijetlović je rekla da Odjeljenje za inspekcijske nema podatke o zamućenju vode, ali da Komunalac redovno vrši uzorkovanje i kontrolu vode.

Odbornik Drago Simić je pitao kako je moguće da neko radi 1. i 2. maja i za vjerske praznike, a drugi ne? Kad ćemo imati ista prava?

Odbornica Sanja Dimitrić je pitala koliko je u ustanovama koje se finansiraju iz budžeta zaposleno novih radnika u tekućoj godini.

Gradonačelnik Simić je rekao da je Derventa sinonim za nezapošljavanje po partijskoj liniji. Neki političari se dobro priuče politici, ali vi baš niste, po mom mišljenu.

Odbornica Dimitrić je prokomentarisala da njoj ne manjka ništa, te da je bila jedna od najboljih sudenata i da je njena diploma neupitna.

Odbornik Željko Nagradić je postavio pitanje Odjeljenju za stambene poslove kada će se sanirati odroni zemljišta na dionicama „Tri kruške – Savića brdo“ i „Milića gaj Rakić”.

Načelnik Srđan Nović je odgovorio da je predviđena sanacija oba pravca u junu.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here