Vijesti Najave i obavještenja Akvareli i crteži i u Derventi

Akvareli i crteži i u Derventi

0

Izložba ‘Multioriginali iz fundusa Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske biće otvorena 2 decembra u 18 časova u Centru za kulturu u Derventi.

Akvareli i crtezi i u Derventi

Ovo je još jedna u nizu izložbi koju je priredio Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske za gostovanja u malim sredinama Srpske.

Na izložbi će biti predstavljeni reprezentativni primjeri iz zbirke grafike i novih medija nastalih tokom sedme i osme decenije 20. vijeka, ali i novijih radova koji se većinom odnose na umjetnost Bosne i Hercegovine, kao i na šire područje objedinjeno pod nazivom ‘Jugoslovenski umjetnički prostor’.

Postavku će sačinjavati dio izložbe Multioriginali, grafike, fotografije i printovi, autora Miroslava Šuteja, Julija Knifera, Mrđana Bajića, Halila Tikveše, Radovana Kragulja i drugih.

foto: BL!N/Miroslav Šutej

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here