Vijesti Politika Aleksandar Bogosavac kandidat za predsjednika Aktiva mladih SDS-a Republike Srpske

Aleksandar Bogosavac kandidat za predsjednika Aktiva mladih SDS-a Republike Srpske

0

Sabor mladih Srpske demokratske stranke biće održan 15. februara u Banjoj Luci, a kandidat za predsjednika Aktiva mladih ove stranke na republičkom nivou biće i Dervenćanin Aleksandar Bogosavac.

Na Saboru će se birati kompletno rukovodstvo Aktiva mladih ove stranke.

Bogosavca su kandidovali Mladih SDS-a Derventa.

To je velika obaveza za mene. Ukoliko dobijem povjerenje i ostatka stranke, to će za mene biti velika čast. Takođe, moj cilj će biti da stvaram prijatelje i saradnike, a ne neprijatelje, poručio je je Bogosavac.

Inače, radi se o politikologu i prvom mladom predstavniku iz Republike Srpske koji je pohađao stručnu praksu u poslaničkom klubu Evropske narodne partije (EPP) koji djeluje u Evropskom parlamentu i to kao alumnista Fondacije Robert Šuman (Robert Schuman Fondation).

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here