Vijesti Politika Aleksandar Bogosavac kandidat za predsjednika Aktiva mladih SDS-a Republike Srpske

Aleksandar Bogosavac kandidat za predsjednika Aktiva mladih SDS-a Republike Srpske

0

Sabor mladih Srpske demokratske stranke biće održan 15. februara u Banjoj Luci, a kandidat za predsjednika Aktiva mladih ove stranke na republičkom nivou biće i Dervenćanin Aleksandar Bogosavac.

Na Saboru će se birati kompletno rukovodstvo Aktiva mladih ove stranke.

Bogosavca su kandidovali Mladih SDS-a Derventa.

To je velika obaveza za mene. Ukoliko dobijem povjerenje i ostatka stranke, to će za mene biti velika čast. Takođe, moj cilj će biti da stvaram prijatelje i saradnike, a ne neprijatelje, poručio je je Bogosavac.

Inače, radi se o politikologu i prvom mladom predstavniku iz Republike Srpske koji je pohađao stručnu praksu u poslaničkom klubu Evropske narodne partije (EPP) koji djeluje u Evropskom parlamentu i to kao alumnista Fondacije Robert Šuman (Robert Schuman Fondation).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here