Vijesti Društvo Alen je ličnim primjerom pokazao da postoje čestiti mladi ljudi

Alen je ličnim primjerom pokazao da postoje čestiti mladi ljudi

5

Osamnaestogodišnji Alen Ramadanović je pokazao ličnim primjerom da postoje pošteni i čestiti mlkadi ljudi tako što je vratio vlasniku novčanik sa novcem i dokumentima.

Naime, naš sugrađanin Simo Simikić je danas oko podne primijetio da je izgubio novčanik, a bezuspješna je bila i pretraga puta kojim je netom prošao. Ipak, nedugo nakon toga obradovao ga je poziv iz Policijske stanice Derventa i vijest da je njegov novčanik pronađen.

Kada sam ga preuzeo ništa nije falilo u njemu, a pošteni pronalazač Alen se bunio i da mu piće platim, rekavši da je je bila njegova dužnost da preda sve kako je našao. Zahvaljujem se poštenom pronalazaču, PS Derventa i gospodinu Vlajki Vejiću. U novčaniku su bile 4 saobraćajne dozvole, lična karta, vozačka dozvola, bankomat kartica, zdravstvena knjižica, oružni list, 420 KM i još toga, priča Simo.

Alen, inače igrač RK “Derventa”, je novčanik pronašao na trotoaru preko puta hotela “Biser” i odmah ga predao policiji.

Derventa Cafe

PODIJELI

5 KOMENTARI

  1. Vazno je da ti imaš oruzani list, Simo!!! To je vazno. Jel tako??? A sigurno znaš i zašto ga imaš. Nedaj se Simo.

  2. Simo Simikić je dakle naoruzan, da se zna. Nije propustio da kaze da ima 4 saobracajne dozvole i oruzani list i da je u novcaniku imao 420 KM. A u svojoj dobroti Simo je htio Alenu da plati pice, kafu 2KM ili mozda cak pivo 3 KM. Velikodusno od Sime koji ima oruzani list i 4 saobracajne dozvole. Simo je pravi predstavnik nasih novih sugradjana. Jedino nam Simo nije rekao za koje oruzje je oruzani list a bilo bi imteresantno znati.

    • Da, baš je to bitno u čitavoj ovoj priči. Čemu dugogodišnje komentarisanje na ovaj i slične načine bi bilo puno interesantnije.

  3. @Boris Nikolic Vidiš Borise, vjerovatno se ne sječaš. Postojala je nekad Derventa ciji su gradjani imali neke druge kriterije, neke druge navike i gdje nije bilo normalno hvaliti se sa çetiri saobracajne dozvole a pogotovu ne javno pricati o tome da posjeduješ oruzje. To se smatralo primitivnim. Sada su druga vremena.

    • Da, sad je normalno idiotski komentarisati. Čovjek je htio da kaže koliko mu je značajno to što je pronađeno i vraćeno. Postojanje oružnog lista je i dokaz da je oružje legalno nabavljeno i evidentirano. To je ona neka nova Derventa koja nastaje.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here