Vijesti Sport Žana se vratila iz Grčke

Žana se vratila iz Grčke

0

Sa tri pobjede i tri remija, Žana Kokanović je završila učešće na Svjetskom takmičenju u šahu za djevojčice, do 12 godina.

Zana se vratila iz Grcke

Žana je u svojoj konkurenciji uspjela da pobijedi Ruskinju, Ševđanku i Grkinju, dok je remizirala sa Kineskinjom, Austrilijankom i Novo Zelanđankom. Nije uspjela da pobijedi i izgubila je od Kanade, Francuske, Juzne Afrike, Izraela i Šri Lanke. Žana je ukupno osvojila 4,5 poena, od 11 dioba 78 mjesta i 117 takmičarki.

Ovo je veliki uspjeh u Žaninoj šahovskoj karijeri, jer skoro sve najteže protivnike je pobijedila. Da je imala malo više uslova za rad, treninga pod okriljem stručnjaka, kao što se to radi u svijetu šaha, uspjeh bi bio sigurno, još veći.

Savko Pećić Pesa

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here