Vijesti Društvo Anastasija i dalje treba našu podršku – FOTO

Anastasija i dalje treba našu podršku – FOTO

0

Nakon četiri operacije vezane za transplantaciju matičnih ćelija, naša mlada sugrađanka Anastasija Kokoruš nekoliko sedmica boravila je u novosadskoj klinici „Orto MD“ gdje izvodi fizikalne terapjie koje bi ovu dvanaestogodišnju djevojčicu trebale odvojiti od invalidskih kolica.

Anastasija je, naime, oboljela od distrofije mišića.

Potrebna nam je pomoć da opet skupimo novac za vježbe koje će mi pomoći da stanem na svoje noge. Započete terapije morali smo vrlo brzo napustiti, između ostalog i zato što i mama Živana, oboljela od epilepsije, mora uskoro na operaciju. Liječenje moram nastaviti ovdje u „Orto MD-u“ nakon što skupimo novac i budemo imali slobodan smještaj. Cijena je oko 2.500 evra mjesečno, kaže Anastasija.

Pored toga, ova hrabra djevojčica mora na novi biopsiju mišića koja košta 500 evra.

Sve koji su u prilici liječenje mogu pomoći uplatom na žiro račun broj 5620058152838416 otvoren u NLB banci na ime Živana Kokoruš.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here