Vijesti Magazin Aqua Doria – voda života: Voda sa prirodnim izvorom selena

Aqua Doria – voda života: Voda sa prirodnim izvorom selena

0


Crpi se iz dubine od 124 metra netaknute prirode Vrela Donjih, te svojim prirodnim putem sakuplja minerale iz prirode koji je čine izuzetno kvalitetnom.

Vrela Donja su poznata po izuzetno kvalitetnoj prirodnoj izvorskoj vodi, koja se u narodu pominje još u vrijeme Austrougarske kao voda koja je okrepljivala vojnike iz tog doba.

Krečnjačkog je litološkog sastava, što je čini izuzetno čistom i pitkom u prirodnom obliku. U blizini fabrike nije naseljeno područje, niti je zastupljena industrijska zona.

Po svom hemijskom sastavu ubraja se u vrlo rijetke vode koje u sebi sadrže selen koji je svakodnevno potreban našem organizmu. Voda Aqua Doria je bogata hidrogenkarbonatom i niskim sadržajem natrijuma, te je vrlo pogodan za svakodnevni unos u neograničenim količinama.

Zahvaljujući povoljnom odnosu i sadržaju minerala mogu je podjednako piti sve populacije.

Voda bogata selenom
Selen je jedan od najjačih antioksidanata u prirodi. Ovaj mineral se nalazi u organizmu u tragovima, a neophodan je za život i normalno funkcionisanje svakog organizma, tako da je potrebno hranom i pićem unositi selen da bi se nadomjestio u organizmu.

Derventa Cafe – reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here