Vijesti Društvo Asfaltiran putni pravac u Ceranima – FOTO

Asfaltiran putni pravac u Ceranima – FOTO

1

Ovih dana u Ceranima asfaltirano je 320 metara puta.

Radi se o dionici od lokalne prodavnice prema Dejanovićima i Ćustićima, a to je jedan od šest pravaca obuhvaćenih ovim setom radova, među kojima je i uređenje i površine oko OŠ “Nikola Tesle”.

Izvođač je derventsko preduzeće Geokop.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Dobro je da se rade putevi…samo je pitanje po kojim kriterijumima se odabiru dionice…trebalo bi raditi pop prioritetu važnosti…najčešće se asfaltiraju neki poljski manje značajni putevi a recimo tri glavne dionice kroz selo Donji Cerani se ne rade…završetkom srednje dionice kroz ovo selo…pored crkve i škole pa prema kupalištu Prljača bili bi kvalitetno spojeni sa prnjavorskom opštinom…to je vjerovatno jedino selo na derevntskoj opštini u kojem nisu asfaltom odrađene glavne putne dionice….a rade se asfaltnim putevima kojekakvi zaseoci sa par kuća…nažalost u Donjim Ceranima od toga godinama nema ništa….dabogda da nije politika u pitanju…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here