Vijesti Društvo Nastavljeno asfaltiranje dva puta u Maloj Sočanici – FOTO

Nastavljeno asfaltiranje dva puta u Maloj Sočanici – FOTO

0

Juče je završeno asfaltiranje prva dva od ukupno 10 seoskih putnih pravaca za koje su prije desetak dana potpisani ugovori o izvođenju radova (opširnije OVDJE).

Radi se o nastavku izgradnje puteva  “Erići – Radanovići” i “Ćorići – Kuzmanovići”, koji su u ovoj fazi asfaltirani za još po 250 metara.

Inače, ovogodišnjim Planom kapitalnih investicija predviđena je izgradnja ili nastavak izgradnje 27 seoskih putnih pravaca procijenjene vrijednosti od oko 750.000 maraka.

Podsjećamo, dugoročnim zaduženjem opštine ove godine rekonstruisaće se i pravci stariji od 30 godina i to “Dželinjak-Debela obala”, “Provalija – Tri kruške”, “Osinja-Pojezina” i “Begluci-Kostreš”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here