Vijesti Društvo Asfaltnim putem povezani Pojezna i Stanari – FOTO

Asfaltnim putem povezani Pojezna i Stanari – FOTO

1

Asfaltiranje poježanskog puta Starčevići–Ilova, prvog od tridesetak putnih pravaca koji su predviđeni ovogodišnjim Planom kapitalnih investicija, danas je okončano.

Za asfaltiranje ove dionice, koje prolazi pokraj igrališta FK “4. jul” i spaja Pojeznu sa Stanarima, iz Kapitalnog budzeta izdvojeno je 40.000 maraka. Danas će biti završen i put Marići-Trivunovići-Radiškovići za koji je izdvojeno 15.000 maraka.

Na taj način i zvanično je započeta realizacija projekta vrijedanog ukupno 630.000 maraka. Pored ovog, u Pojezni će se asfaltirati i put u zaseoku Žunići, dok su danas provedene pripreme za postavljanje asfaltne podloge na dionici u Donjim Ceranima

Derventa Cafe

 

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

1 komentar

  1. Cestitam,bilo je vrijeme,ali niste morali cijelu dionicu asfaltirati predizbornim asfaltom,ostavite nesto i za sledece izbore.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here