Vijesti Sport Atletičari nastupili u Prijedoru

Atletičari nastupili u Prijedoru

0

Na 27. Međunarodnoj uličnoj trci održanoj u Prijedoru atletičari Atetskog kluba ”SAN” i Atletske sekcije iz Dervente osvojili su po jednu zlatnu, jednu srebrnu i jednu bronzanu.

Zlatnu medalju je osvojio Kristijan Marić u glavnoj trci juniora na 4500 m, dok je u trci učenika srednjih škola na 1000 m osvojio srebrnu medalju. Bronzanu medalju je osvojio Srđan Stanišić u trci učenika osnovnih škola na 800 m.

Uspeh su upotpunile Anja Jevtić u trci učenika osnovnih škola na 800 m i Sara Marić u trci učenika osnovnih škola na 600 m osvajanjem petog mesta, dok su stali članovi Atletske sekcije iz Dervente su postvarili plasmane među prvih deset takmičara u svojim trkama.

Pred atletičarima Atletskog kluba ”SAN” i Atletske sekcije nema predaha, jer već u subotu ih očekuju nastupi na Pionirskom prvenstvu Bosne i Hercegovine u Zenici i u nedelju izuzetno jak Međunarodni atletski miting u Mariboru, sa kojih se očekuju dobri rezultati, kažu u AK “San”, zahvalivši se generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here