Vijesti Sport Atletičarima pet medalja

Atletičarima pet medalja

0

Atletičarima Atletskog kluba „Derventa“ i Atletskog kluba „San“ osvojili su zlatnu, te po dvije srebrne i bronzane medalje na 8. Uličnoj trci kroz Vlasenicu.

Zlatnu medalju je osvojila Kristina Stojković u trci na 2000 m, dok je Belma Ćuran u istoj trci osvojila srebrenu medalju.

Srebrenu medalju je osvojio i Kristijan Marić u trci juniora na 2000 m. Bronzane medalje su osvojili Ognjen Jevtić u trci na 150 m i trener Dalibor Vrhovac u trci veterana na 2000 m.

Sledeći nastup atletičari će imati 23, 24. i 25. septembra u Solunu u Grčkoj na Balkanskom prvenstvu za veterane, gde učestvuje trener ova dva kluba u trkama na 5000 m, 1500 m i 3000 m „stipl čez“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here