Vijesti Najave i obavještenja Banja Vrućica u Derventi organizuje prezentaciju usluga za amputirce

Banja Vrućica u Derventi organizuje prezentaciju usluga za amputirce

0

Udruženje „Pravipožar“, u saradnji sa Banjom Vrućicom iz Teslića, organizuje prezentaciju Banje Vrućice i rada ovog zdravstvenog centra sa licima sa invaliditetom i amputacijama.

Cilj ove prezentacije je upoznati osobe kojima su iz različitih razloga amputirani ekstremiteti kako mogu sebi obezbjediti banjsku rehabilitiaciju u Banji Vrućici u narednom periodu.

Pozivamo sve amputirce da prisustvuju prezentaciji, kako iz opštine Derventa tako i iz susjednih opština jer je prezentacija otvorena za sve osobe sa amputacijama, saopšteno je iz Udruženja „Pravipožar“.

Banju Vrućicu će predstaviti doktor Ognjen Marinković i Aleksandar Lazić, a prezencacija će se održati u četvrtak (24.10.) u 11,00 časova u Centru za kulturu u Derventi.

Za sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 065 333 224 ili e-mail: [email protected]

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here