Vijesti Sport Besplatna škola tenisa

Besplatna škola tenisa

0

U septembru prošle godine Derventa je postala bogatija za još jedan sportski klub, i to Teniski klub “Novak”. Klub je osnovan u trenutku kada je tenis kao sport na našim prostorima postao veoma popularan, a zainteresovanost mladih da se bave tenisom svakako porasla.

Teniski klub Novak

Zainteresovanost za ovim sportom i ove godine je na istom nivou te zbog toga Teniski klub “Novak” ovoga ljeta organizuje besplatnu školu tenisa. Škola tenisa će trajati mjesec dana, i to od 25. juna do 23. jula. U isto vrijeme vršiće se upis novih članova, a sve informacije zainteresovani mogu dobiti na telefon 066/214-483 ili upitom na mail adresu: [email protected]

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here