Vijesti Kultura i obrazovanje Besplatna provera znanja u Glossa centru za njemački jezik Derventa!

Besplatna provera znanja u Glossa centru za njemački jezik Derventa!

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa u ponedjeljak, 15.10.2019. organizuje besplatnu procjenu znanja njemačkog jezika za odrasle i djecu koju će voditi certifikovani ispitivač Goethe ispita iz Banjaluke.

Ne propustite da potpuno besplatno provjerite svoje znanje njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Derventa.

Naši iskusni predavači i sertfikovani ispitivači za ispite Goethe-Instituta će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva učenja njemačkog jezika, kađu u Glossa centru.

Besplatno ulazno testiranje možete da zakažete pute elektronske pošte na adresu [email protected] ili telefonom na broj 066 848 261.

Testiranja će se vršiti u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Derventa u ulici Cara Lazara 45 u dogovorenom terminu. Dodatne informacije za ovaj događaj možete dobiti u prostorijama Gloss-centra svakim radnim danom od 17:00 – 22:00 h, te putem gore navedenih kontakt podataka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here