Vijesti Najave i obavještenja Besplatno fimsko veče za djecu u Glossa-centru Derventa

Besplatno fimsko veče za djecu u Glossa-centru Derventa

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa je odlučio da obraduje svoje najmlađe polaznike i njihove drugare sa projekcijom crtanog filma na njemačkom jeziku “Küss den Frosch” (Poljubi žabu).

Crtić će se prikazati u utorak, 02. jula, sa početkom u 19 časova u restoranu “Caribic”, a slučaju lošeg vremena, projekcija će se održati u prostorijama Glossa-centra.

Prisustvo je potpuno besplatno i sva zainteresovana djeca su dobrodošla. Glossa-centar Derventa mališane časti kokicama, a film, inače namjenjen djeci, biće prikazan sa titlovima na našem jeziku, kažu u Glossi.

Radnja crtića
Svako zna priču u kojoj princeza pronalazi pravu ljubav svog života kada poljubi žapca koji se čarolijom pretvara u zgodnog princa. U ovoj verziji priče, devojka opet poljubi žapca, ali rezultat je sasvim drugačiji od očekivanog; a to je samo jedno od brojnih iznenađenja u mešavini luckastog humora, muzike i emocija. Na koncu ljubav ipak pronađe svoj put, do princa i princeze; ili žabe i žapca, ili možda do krijesnice i predmeta njegovog obožavanja…

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here