Vijesti Najave i obavještenja Bez električne energije Čardak, te dijelovi Miškovaca i Luga

Bez električne energije Čardak, te dijelovi Miškovaca i Luga

0

“Elektro Doboj” – TC Derventa obavještava kupce električne energije da će u srijedu (8. decembra) doći do zastoja u isporuci električne energije.

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 8 do 14 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa ŽRTS Agići Škola izlaz 1. prema Tokaru i Šarčevićima, te 2. i 3. izlaz prema Nikolićima-Vlajićima. Zastoj o isporuci električne energije se odnosi na dio Miškovaca i Luga, saopšteno je iz “Elektro Doboja”.

Istog dana planirani su radove na ugradnji opreme za potrebe DUB-a kod potrošača koji se napajaju sa BTS 10/0,4 kV Čardak 2. Zbog planiranih radova u vremenu od 08 do 11 časova bez napajanja električnom energijom će ostati korisnici u naselju Čardak.

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here