Vijesti Najave i obavještenja Bez električne energije dijelovi nekoliko sela

Bez električne energije dijelovi nekoliko sela

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike da če u petak, 31. maja, doći do zastoja u isporuci električne energije u dijelovima nekoliko sela.

Od 08:30 do 14:30 časova će doći do prekida u isporuci električne energije u selima Mišinci, Mala Sočanica, Velika Sočanica (zaseok Malojčani).

Bez električne enerije biće potrošači koji se napajaju sa trafo-područja: Mišinci – Kuzmanović, M. Sočanica – Savića Brdo, M. Sočanica – Čelar, M. Sočanica – Ćorić, M. Sočanica – Erić, M. Sočanica – Šimići, M. Sočanica – Nujići, Veliki Prnjavor, Mala Sočanica Čičci, M. Sočanica – Topalovići.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, napominju u Elektro Doboju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here