Vijesti Najave i obavještenja Bez električne energije nekoliko naselja

Bez električne energije nekoliko naselja

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u utorak i srijedu (07. i 08.06.) u vremenu od 8 do 14 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije.

Zastoji u isporuci odnose se na naselja Babino Brdo, Bijelo Brdo, Dubočac, Pjevalovac i Trstenici, koji se napajaju sa trafo područja: Babino Brdo, Raščići, Bijelo Brdo, Dubočac, Pjevalovac 1, Trstenci – Kladari, Trstenci – Kamenovac, Trstenci 2, Trstenci – Grabici, Trstenci – Škola, Trstenci – Lužani, Bijelo Brdo – Sedlići, Bijelo Brdo-Vakuf, Pjevalovac 2 – Lugonjići, Bijelo Brdo – Garići.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here