Vijesti Najave i obavještenja Bez električne energije Pojezna i Donji Cerani

Bez električne energije Pojezna i Donji Cerani

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u petak (12. maja) doći do zastoja u isporuci električne energije u cijeloj Pojezni i dijelu Donjih Cerana.

Od 9 do 14 časova su planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama kompletnom naselju Pojezna, te za potrošače u Donjim Ceranima koji se napajaju sa trafo-područja G. Cerani – Mikerevići, D. Cerani – Ploče ,D. Cerani – Škola, D. Cerani – Stjepanovići, D. Cerani – Đurđevići, Pojezna 1 – Stančići, Pojezna – Mršići, Pojezna – Pilana Pećić, Pojezna – Centar, Pojezna – Simići, Pojezna – Radiškovići, Pojezna 2,Pojezna – Vasići, Pojezina Pilana Pećić 2.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, napominju iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here