Vijesti Najave i obavještenja Bez električne energije više naselja

Bez električne energije više naselja

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju potrošače da će u petak, 8. septembra, doći do zastoja u isporuci elektične energije u više naselja.

Od 9 do 16 časova će doći do prekida u isporuci električne energije na lokacijama Cerovi, Kostur, Zelenike, Bunar, Plehan, Bukovac, Velika, Vrhovi, Modran, Dažnica, Donja Lupljanica, Mišinci, Veliki Prnjavor, Mala Sočanica, Crnča, Velika Sočanica, Torine, Gornji Cerani, Osinjski Klenovac, Osinja, Donji Cerani i Pojezna ,

Istog dana, u periodu od 8 do 13 časova do prekida u isporuci električne energije doći će u naselju Bijelo Brdo zaseok Garići.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog. Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost, napominju u Elektro Doboju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here