Vijesti Najave i obavještenja Biblioteka: Nastavljamo održavanje radionica i sadržaja za sve uzraste

Biblioteka: Nastavljamo održavanje radionica i sadržaja za sve uzraste

0

U Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“ započinje niz već dobro poznatih sadržaja i radionica za sve uzraste.

Već od sutra se nastavlja dječija radionice „Maštovnica“, a mališane će okupljati utorkom i četvrtkom od 11 do 12 časova.

Dječija maštovnica namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, a cilj radionica je razvijanje dječije mašte jer je u tim godinama ona veoma važna za razvoj dječije ličnosti, druženje sa vršnjacima, socijalizacija te razvijanje vještina koje će im pomoći u daljem obrazovanju. Zainteresovani roditelji svoju djecu mogu prijaviti lično ili na broj telefona 053/332-961 i 065/652-507, navode u Biblioteci.

Od petog februara profesorica Biljana Đukić održavaće radionice matematike za osnovce kojima je potrebna pomoć u savladavanju ovog predmeta. Više informacija o radionicama zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 066/614-813 i 053/332-961, a mogu se se prijaviti i lično u Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“.

Radionice veza koje organizuje Udruženje žena u saradnji sa Narodnom bibliotekom „Branko Radičević“ ponovo su na raspolaganju svim ljubiteljima ručnih radova. Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 053/332- 961 ili se informisati lično u prostorijama biblioteke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here