Vijesti Najave i obavještenja Biblioteka: U četvrtak promocija romana “Na vjetrometini”

Biblioteka: U četvrtak promocija romana “Na vjetrometini”

0

Roman prvijenac „Na vjetrometini“ autora Radovana Mitrakovića biće predstavljen je u Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” u četvrtak (13. jula) od 19 časova.

Roman „Na vjetrometini“ je savremen triler o mladom čovjeku koji u ranim godinama ostaje udovac, sa dvije male ćerke.

Mr Radovan Mitraković (1987), rođen u Gradišci, a osnovno i srednjoškolsko obrazovanje stekao u gradu Srpcu nedaleko od Banja Luke. Nakon završene srednje škole, 2006. godine upisuje Filozofski fakultet u Banjoj Luci gdje je diplomirao na odsjeku razredne nastave 2010. godine.

Od 2011. do 2013. godine bio je predsjednik Udruženja učitelja RS „Slovarica“. Do sada je objavio više naučnih radova na temu osnovnoškolskog obrazovanja u RS, mnogo puta bio predavač na domaćim i međunarodnim stručnim kongresima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here